Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Avengers, Rebelové nebo X-Men: Poslední vzdor

20. 8. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 17:20 – akční fantasy Avengers – Marvel Studios uvádí superhrdinský tým všech dob Avengers, ve kterém se přestaví ikoničtí superhrdinové. Když se objeví nečekaný nepřítel, který ohrožuje světovou bezpečnost, Nick Fury, ředitel mezinárodní mírové agentury, známé také jako S. H. I. E. L. D., zjistí, že potřebuje tým, aby odvrátil světovou katastrofu. Začíná tak provádět nábor po celém světě. (Marvel’s The Avengers, USA, 2012)

  • ČT2, 20:00 – western Důvod žít a zemřít – Píše se rok 1862 a občanská válka v USA je v plném proudu. Skupina tuláků a desperátů je vedena k popravě. S oprátkou na krku však vyvrhelové dostanou poslední šanci. Trest jim bude prominut, když se pokusí o skoro nemožné, a sice o dobytí konfederační pevnosti Fort Holman, ležící v nepřístupných horách. (Proč žít… a proč umírat, Una ragione per vivere e una per morire, Itálie, 1972)

  • Nova Cinema, 20:00 – akční fantasy Catwoman – Ostýchavá a přecitlivělá výtvarnice Patience Philips (Halle Berry) je ženou, která se snad nikdy nepřestane omlouvat za to, že se vůbec narodila. Pracuje jako návrhářka pro gigantickou kosmetickou společnost přicházející na trh s revolučním výrobkem proti stárnutí. Když náhodou narazí na zlověstné tajemství svého zaměstnavatele, ocitá se náhle uprostřed ohromného spiknutí. (USA, Austrálie, 2004)

UX DAy - tip 2

  • Prima Cool, 20:00 – akční film X-Men: Poslední vzdor – Když jsi mutantem, máš jen jednu možnost, co s tím dělat. Skrývat to a držet se v ústraní. Dnešek je den, kdy se to ale změní, protože světlo světa spatřil zázračný lék proti mutantství. Bohužel odvrhnout nechtěný a často proklínaný dar a stát se opět člověkem není tak jednoduché, jak na první pohled vypadá. (X-Men: The Last Stand, Kanada, USA, Velká Británie, 2006)

  • ČT1, 21:30 – muzikál Rebelové – Pojďme se znovu zaposlouchat do nesmrtelných písniček jako Včera neděle byla, Náhrobní kámen či Hvězda na vrbě v retro muzikálu režiséra Filipa Renče. (Česko, 2001)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).