Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Vrchní, prchni, Česká filharmonie – open air 2017 nebo Na kolejích čeká vrah

22. 6. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:15 – krimi Na kolejích čeká vrah – Major Kalaš vyšetřuje loupež nové série bankovek, které byly ukradeny z poštovního vozu rychlíku. Česká verze velké vlakové loupeže a k tomu ještě výbuchu na 201. kilometru… (Československo, 1970)

ČT art, 20:20 – Česká filharmonie – open air 2017 – Na Hradčanském náměstí v Praze účinkují: Wynton Marsalis & Jazz at Lincoln Center Orchestra a Česká filharmonie s dirigentem Waynem Marshallem. Moderuje Marek Eben. (2017)

  • Barrandov Plus, 20:20 – drama Nádech – Paul (Dermot Mulroney) pracuje jako státní žalobce a stínem nad jeho životem je těžké plicní onemocnění jeho dcery. Čekání na transplantaci je dlouhé a mnoho času nezbývá. Po zjištění, že jeho přítel podstoupil podobnou operaci v rámci tzv. transplantační turistiky, se Paul vydává na cestu do Mexika, kde je ochoten za každou cenu najít dárce plic pro dceru. (Inhale, USA, 2010)

BRAND24

  • ČT 1, 21:25 – komedie Vrchní, prchni – Knihkupec věru nemá lehké žití. Líbí se ženám a ty se zase líbí jemu, a protože je mužem činu, značnou část jeho poctivě nabytého výdělku polknou alimenty. Svou svízelnou finanční situaci se rozhodne vylepšit způsobem zcela originálním… (Československo, 1980)

  • Nova, 21:25 – road movie Divočáci – Čtyři kamarádi se jednoho dne rozhodnou radikálním způsobem opepřit svůj nudný život na předměstí a vydají se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich však nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem a že odhalí překvapivá tajemství ve vlastních řadách. (Wild Hogs, USA, 2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).