Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Láska z pasáže, Umučení Krista nebo Všichni musí zemřít

13. 4. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT1, 20:00 – detektivka Všichni musí zemřít – Mrtvý nalezený ve svém bytě byl slepý drogový dealer Hes, který kdysi zavinil smrt mladé dívky. Jan Kanyza jako major Bohuslav vyšetřuje společně se svou kolegyní případ „slušného vraha“. (Česko, 2005)

  • Prima Max, 20:15 – krimi drama Láska z pasáže – Devatenáctiletý Pavel tráví veškerý volný čas v pražských pasážích, bistrech a na diskotékách s partou zloděje Robyho. Pavel sice má maturitu, ale pracuje jako čistič oken, přičemž velkou část jeho příjmů tvoří zisk z podvodů, šmeliny a krádeží party, které dodává zaručené tipy. Není tedy příliš nadšen, když mu vedoucí úklidu přidělí mladou brigádnici Janu… (Československo, 1984)

  • ČT art, 21:05 – historický film Umučení Krista – Evangelium podle Mela Gibsona. Americký film o posledních dvanácti hodinách Ježíše Nazaretského. Unikátní verze v aramejském, latinském a hebrejském znění s českými titulky. (The Passion of the Christ, USA, 2004)

Nova Cinema, 21:50 – sci-fi horor Upír z Feratu – Začínající automobilová závodnice Mima má možnost jezdit s mimořádně kvalitním vozem, který však funguje na neobvyklé palivo – lidskou krev. Jen její přítel dr. Marek si uvědomuje nebezpečí hrozící každému, kdo se zaplete s automobilkou Ferat. Režisér Juraj Herz použil jako námět filmu povídku Josefa Nesvadby. (Československo, 1981)

BRAND24

  • Nova, 22:05 – akční Země krvavého slunce – Když je guvernér Tokia zavražděn, dostane bývalý agent CIA Travis Hunter (Steven Seagal) za úkol najít a dopadnout ty, kteří jsou za to odpovědni. Zabití guvernéra je však pouhý začátek rozsáhlé a násilné korupce. (Into the Sun, USA, 2005)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).