Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: fotbal, Dynastie Straussů nebo Parta hic

14. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:00 – komedie Parta hic – Energická doktorka nastoupí jako závodní lékařka šachty Mír. Na radu svého bývalého kolegy se pustí do výzkumu, jehož cílem je prevence silikózy pomocí takzvané kalciové bariéry, což v praxi znamená pravidelné pití mléka. Jenže přinuťte horníky, aby veřejně pili mléko! (Československo, 1976)

  • ČT art, 20:20 – seriál Dynastie Straussů (1/12) – Velkolepý rakouský životopisný seriál podrobně zachycuje rodinnou ságu slavných skladatelů – otce a syna Straussů. I když Johann st. nikdy nechtěl, aby se z jeho syna stal hudebník, jablko nepadlo daleko od stromu. A od okamžiku, když se Johann ml. prosadil, stali se z nich velcí konkurenti. (Die Strauss – Dynastie, Rakousko, 1990)

BRAND24

  • ČT sport, 20:30 – fotbal: FCSB – FC Viktoria Plzeň – Přímý přenos utkání základní skupiny Evropské ligy UEFA.

  • Nova, 22:10 – akční Osamělý mstitel – Agenti protidrogového oddělení Sean Vetter a Demetrius Hicks už sedm let společně bojují proti průsaku drog skrz americko-mexickou hranici. Jejich největším protivníkem je drogový kartel z pouště Baja, kterému šéfuje Meno Lucero. Když se jim podaří dostat Lucera za mříže, objeví se nový hráč – tajemný zabiják známý jako Diablo. (A Man Apart, USA, Německo, 2003)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).