Hlavní navigace

T-Mobile TV prodlužuje zpětné zhlédnutí. Společnost také ohlásila počet zákazníků

17. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: T-Mobile
Funkci bylo doposud možné využít po dobu max. dvou dnů. Jejím prodloužením se služba internetové televize dostává před O2 TV, která je na 50 hodinách.

Nyní T-Mobile hovoří o třech dnech, resp. 72 hodinách s tím, že prodloužená funkce bude dostupná na všech více než 186 nabízených kanálech.

Zpětné zhlédnutí je nejvyužívanější a také nejoceňovanější funkcionalitou T-Mobile TV. Pravidelně jej využívají více než tři čtvrtiny našich zákazníků, vysvětluje Václav Zadina, produktový manažer T-Mobile TV. Oblíbené je také sledování TV v počítači, v chytrém telefonu nebo tabletu. Populární je i nahrávání TV pořadů přes mobilní aplikaci.

K TÉMATU: Vyzkoušeli jsme nový Arris VIP4302 pro T-Mobile TV

Nové programy v nabídce T-Mobile TV: Up Network, History nebo C&I

Jaká je T-Mobile TV?

Internetovou televizi od T-Mobilu využívá podle společnosti „přes 30 000 zákazníků“, kteří si měsíčně, díky zpětnému zhlédnutí, pustí více než milion pořadů. Už odvysílané snímky jde stále také nahrávat a ukládat, a to po dobu 30 dnů.

Vyšli jsme vstříc našim zákazníkům, kteří se chtějí například v pondělí večer podívat na pořad, který běžel přes víkend nebo v pátek. Je pro nás důležité, aby zpětné zhlédnutí bylo dostupné pro všechny kanály a na stejnou dobu, protože naším cílem je jednoduchost a přehlednost. Chceme, aby uživatel nemusel přemýšlet, který kanál má nebo nemá zpětné zhlédnutí, popřípadě jak dlouhé, dodává Václav Zadina.

BRAND24

Kromě nejsledovanějších stanic jako ČT1, Nova či Prima je zpětné zhlédnutí nejvíce využíváno u dětských kanálů, seriálových stanic a pořadů pro dospělé.

Vedle uvedené funkce T-Mobile do nabídky stanic zavedl také specializovaný kanál Djazz. Najdete ho v balíčku Premium.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).