Hlavní navigace

T-Mobile TV prodlužuje zpětné zhlédnutí. Společnost také ohlásila počet zákazníků

17. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: T-Mobile
Funkci bylo doposud možné využít po dobu max. dvou dnů. Jejím prodloužením se služba internetové televize dostává před O2 TV, která je na 50 hodinách.

Nyní T-Mobile hovoří o třech dnech, resp. 72 hodinách s tím, že prodloužená funkce bude dostupná na všech více než 186 nabízených kanálech.

Zpětné zhlédnutí je nejvyužívanější a také nejoceňovanější funkcionalitou T-Mobile TV. Pravidelně jej využívají více než tři čtvrtiny našich zákazníků, vysvětluje Václav Zadina, produktový manažer T-Mobile TV. Oblíbené je také sledování TV v počítači, v chytrém telefonu nebo tabletu. Populární je i nahrávání TV pořadů přes mobilní aplikaci.

K TÉMATU: Vyzkoušeli jsme nový Arris VIP4302 pro T-Mobile TV

Nové programy v nabídce T-Mobile TV: Up Network, History nebo C&I

Jaká je T-Mobile TV?

Internetovou televizi od T-Mobilu využívá podle společnosti „přes 30 000 zákazníků“, kteří si měsíčně, díky zpětnému zhlédnutí, pustí více než milion pořadů. Už odvysílané snímky jde stále také nahrávat a ukládat, a to po dobu 30 dnů.

Vyšli jsme vstříc našim zákazníkům, kteří se chtějí například v pondělí večer podívat na pořad, který běžel přes víkend nebo v pátek. Je pro nás důležité, aby zpětné zhlédnutí bylo dostupné pro všechny kanály a na stejnou dobu, protože naším cílem je jednoduchost a přehlednost. Chceme, aby uživatel nemusel přemýšlet, který kanál má nebo nemá zpětné zhlédnutí, popřípadě jak dlouhé, dodává Václav Zadina.

Tipy C

Kromě nejsledovanějších stanic jako ČT1, Nova či Prima je zpětné zhlédnutí nejvíce využíváno u dětských kanálů, seriálových stanic a pořadů pro dospělé.

Vedle uvedené funkce T-Mobile do nabídky stanic zavedl také specializovaný kanál Djazz. Najdete ho v balíčku Premium.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).