Hlavní navigace

T-Mobile TV přidává Epic Drama HD. A zatím zdarma pro všechny

11. 12. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: T-Mobile
V říjnu televizní skupina Viasat World oznámila, že 14. prosince spustí v Evropě nový kanál. Od čtvrtka ho najdete v IPTV televizi T-Mobilu.

Plně lokalizovaná stanice startuje u T-Mobile TV hned 14. prosince 2017 a bude zařazena do stálé nabídky tarifů Standard a Premium. Do 31. ledna 2018 ji však budou mít k dispozici zdarma všichni zákazníci platformy.

Stanice Epic Drama se od 14. prosince dočkají diváci nejen u nás, ale i v Bulharsku, Chorvatsku, Srbsku, Polsku, Řecku, Rumunsku, Maďarsku, Turecku, na Ukrajině a také na Slovensku.

K TÉMATU: Televizní skupina Viasat World spustí v polovině prosince na evropském území nový kanál Epic Drama

Slovenská Digi TV přidává další kanál: Viasat Epic Drama HD

Viasat World získal obsah pro nový kanál Epic Drama

Tipy C


Autor: Viasat

Logo stanice Epic Drama.

Nový kanál láká diváky na „nejslavnější současné hrané seriály z celého světa“ a program má být tvořen „více než šesti sty hodinami velkorozpočtových pořadů řady dramatických žánrů a v HD kvalitě“. Mimo jiné uvidíte adaptaci mezinárodního bestselleru Jessie Burtonové The Miniaturist a klasický detektivní seriál Miss Fisher’s Murder Mysteries, v němž záhady řeší podmanivá slečna Phryne Fisherová.

T-Mobile TV také oznámila, že se dalšího rozšíření – taktéž od 14. prosince – dočká tarif Premium, který nabídne stanici WAR svět válek zaměřenou na dokumenty s válečnou tématikou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).