Hlavní navigace

Synology uvedlo Surveillance Station 7.0

4. 2. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Synology
Nový design pracovní plochy tohoto dohledového softwaru má výrazně ulehčit práci s velkým množstvím oken a zrychlit přepínání mezi nimi.

Aktualizace byla oficiálně uvedena spolu s updatem VS240HD a s novou verzí byla rozšířena podpora IP kamer, která nyní zahrnuje přes 3 100 různých modelů a přináší také mj. podporu jejich audio výstupu. Multitasking pak dovoluje například sledovat živé zobrazení a nastavovat kamery ve stejném okamžiku. To činí ze Surveillance Station komplexní řešení pro malé a střední kanceláře, obchody nebo náročné domácnosti.

Surveillance Station 7.0 mj. přináší:

  • Přepracované uživatelské rozhraní je zaměřeno jednoduchost ovládání, multitasking a nastavitelnou správu. Díky novému panelu upozornění pro analýzu živého zobrazení mohou uživatelé lépe hodnotit, přehrávat a ukládat podezřelé události.
  • Efektivní automatizace úkolů s pravidly odpovědí znamená, že novinka může automaticky vykonávat širokou škálu úkolů v reakci na předdefinovaný seznam spouštěcích událostí a programovatelný časový rozvrh. Můžete tedy například naprogramovat vyfocení dveří kdykoliv dojde k jejich otevření.
  • „Sedmička“ centralizuje ovládání fyzického přístupu a monitoringu do jediného uživatelského bodu. Při spárování se zařízením pro síťové ovládání dveří od společnosti Axis může personál sledovat, ovládat a analyzovat protokoly o přístupu u připojených dveří. 
  • Další integrace specializovaných IP kamer a podpora ONVIF 2.4.
  • Inteligentní monitoring (a ovládání) připojených zámků, alarmů a dalších externích zařízení.

Více informací naleznete na zde.

Nová verze je ke stažení přes Synology Centrum balíčků nebo na stránkách zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).