Hlavní navigace

Slovenský Antik připravil nový základní televizní balíček bez Joj a Markízy

19. 7. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Bohumil Herwig
První změny v nabídce poskytovatele internetového i televizního signálu nastanou už v srpnu, naplno se startuje v září.

Antik Telecom za nutností učinit tento krok vidí hned několik příčin. Předně pro své internetové zákazníky nabízí TV služby zdarma, dále pak je problém v tom, že firmy vlastnící stanice Dajto, Doma, Joj Plus, Joj, Markíza a Wau požadují poplatky za šíření svých kanálů a podmínkou poskytování stanic je také umístění v největším balíčku s placenými kanály.

Tvárou v tvár nárazovému spoplatneniu vysoko sledovaných slovenských komerčných staníc sme hľadali riešenie, ktoré našim klientom umožní rozhodnúť sa či preferujú malé zvýšenie poplatkov alebo tieto stanice nesledujú a chcú si zachovať pôvodné poplatky, vysvětluje TV manager Antik Telecomu Vlastimil Lakatoš. Štatistiky z našich informačných systémov hovoria, že tieto programy denne sleduje až 70 % a aspoň raz za 3 dni takmer 85 % klientov. Ponechať pre nich obľúbené kanály je pre nás veľmi dôležité. Na druhej strane ostatným chceme dať možnosť si vybrať a na poplatkoch ušetriť.

ČTĚTE TAKÉ: Markíza kvůli technickým potížím neodvysílala zápas slovenské fotbalové reprezentace

Markíza opravdu ukončila své vysílání v pozemním DVB-T

Markíza se vrátila do pozemního vysílání. Ale do placeného…

BRAND24

Zavedení nových tarifů týkajících se poskytování televizních služeb, resp. balíčků, v nichž jsou stanice Joj a Markízy, je připraveno na 15. srpna 2017. Antik však pro zákazníky s kanály Joj/Markíza aktivuje dočasnou slevu, která poběží až do 31. 8. 2017.

Od 1. září pak bude pro klienty mající internet od Antiku poskytována TV nabídka „Základný balík Light“ (je za 0 € měsíčně a jde o asi 150 stanic) bez výše uvedených kanálů. Pro ty, kteří od Antiku internet nemají, bude tento balíček dostupný za 5,88 €/měsíc. Současný tzv. Základný balík s kanály skupin Markíza a Joj nově přijde na 2, resp. 7,88 €/měsíc.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).