Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Skylink: Ukončení pirátského příjmu Digi TV nám pomohlo od anonym - OPRAVA Pane Poláku rekce na toto: "Tito diváci nechtějí pochopitelně...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 4. 2010 10:40

    bez přezdívky
    OPRAVA

    Pane Poláku rekce na toto:
    "Tito diváci nechtějí pochopitelně po výměně karet přijít alespoň o základní české a slovenské programy, a proto volí Skylink."

    Pane Poláku a Glisníku co budete psát až na Slovensku Towercom odpojí všechny základní české programy které jsou šířeny protiprávně kromě ČT1 a ČT2. To že to tam ide dneška je v důsledku ustavičným obcházení autorských práv nějakýmy výmysly o testování regionu atd. Až se do to opravdu někdo obuje tak opravdu pojde v ČR jen STV1 a STV2 a v SR jen ČT1 a ČT2. Majitel Markízy + Doma a majitel JOJ a JOJ Plus nedal nikdy souhlas k šíření v ČR a ani si to nepřeje a bojuje za to, že tam kde to nyní je musí byt staženo. To samé je v SR kde si majitelé Novy a Primy taky nepřejí šíření v SR.
    Pokud nesmí někdo v ČR šířit JOJ, Markízu atd, tak to správně nesmí šířit v ČR ani TradTech protože to není objektivní ke konkurenci. Jednou to není oficiálně tak to tam nemá byt kor pokud to musí odpojovat aj konkurence.

    PS: Článek je podle mě jednoznačná reklama na Skylink ze strany pana Glisníka.
  • 8. 4. 2010 21:49

    bez přezdívky
    Díky za váš názor. K tomu vám řeknu asi tolik: O Skylinku píšeme mnohem více proto, že jsou zkrátka oproti CS Linku vidět. Kdyby se dělo něco nového i u této platformy, nemáme s tím problém. Sám víte, že když něco nového u CS Linku bylo, vždy jsme to napsali. Bohužel toho nebylo tolik, aby to vyvážilo zprávy Skylinku. Ten bohužel (?) stále něco dělá.

    Co se týká reklamy, tak tam jste mě velmi pobavil. My si zakládáme narozdíl od konkurence na naprosté nezávislosti. Tak například recenze dělají Čestmír Polák (STB) a Bohumil Herwig (televizory). Mají naprosto volnou ruku a do textu jim nesmí mluvit ani výrobci nebo firmy, které výrobek zapůjčily. Pokud ale dáváte přednost recenzím, jejichž autorem je pracovník firmy, ze které byl set-top-box zapůjčen, pak s tím pochopitelně nemáme problém...
  • 8. 4. 2010 22:57

    bez přezdívky
    Nevím proč to převracíte na neustále novinky v placené nabídce když byla z vaší strany jasně zmíněna základní nabídka CZ a SK programů a na tu jsem reagoval.

    Řešil sem sem to jen ze strany základních a neplacených programů na základě této tohoto vašeho: Právě Digi TV se totiž především na Slovensku těšila velkému zájmu pirátů. Tito diváci nechtějí pochopitelně po výměně karet přijít alespoň o základní české a slovenské programy, a proto volí Skylink.

    Základní a neplacená nabídka Skylinku a CS linku je úplně stejná kromě programu JOJ Plus který jediný chybí u CS Linku oproti Skylinku.

    PS: Nevím proč ste nereagoval na to co budete psat až Towercom odpojí pro SR všechny české neplacené programy které se nyní šíří pro SR v rozporu autorských práv a bez povolení majitelů zmíněných CZ stanic kromě programů ČT1 a ČT2 které jediné mají oficiální svolení k šíření v SR (majitel Novy, Primy a Barrandova již vícekrát sdělil že si nepřeje šíření v SR a Skylink to ustavičně porušuje a ignoruje to narozdíl od některých kabelovek které již začaly s odpojováním CZ programů v SR).
    Místo aby ste přímo odpověděl na toto tak ste to převrátil na recenze.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).