Hlavní navigace

Seznam dementuje ukončení spolupráce s produkcí Negativ

14. 11. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Stream.cz
Seznam.cz chce vyvrátit spekulace, které o víkendu proběhly českými médii o konci seriálu Kancelář Blaník.

Seznam v tiskové zprávě potvrdil odchod šéfproducenta Lukáše Záhoře, který se rozhodl ze Stream.cz na konci roku odejít. Není však pravdou, že by zcela končila spolupráce mezi společností Negativ a Seznam.cz, a tím ze Stream.cz zmizela postava Tondy Blaníka, píše se v citovaném vyjádření. 

Obě společnosti pracují na přípravách filmu Prezident Blaník a dokončují nový seriál, který bude na Stream.cz uveden ještě během listopadu.

K situaci se vyjádřil i Pavel Zima, místopředseda představenstva společnosti Seznam.cz a ředitel pro exekutivu a komunikaci: Respektuji Lukášovo rozhodnutí odejít a upřímně mě mrzí jeho rozhodnutí i to, že odmítl naši další nabídku na uplatnění svých schopností na jiné pozici v rámci Seznamu. Avšak médii proběhlo několik informací, které Seznam.cz poškozují a nejsou pravdivé. Naše spolupráce se společností Negativ neskončila, kancelář Blaník na Stream.cz zůstává i nadále.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).