Hlavní navigace

Seznam.cz TV i pro zákazníky Digi TV

15. 1. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ PARAMETRY PRO NALADĚNÍ – Nová televizní stanice byla velmi rychle přijata operátory a nechybí ani u satelitního a internetového vysílání Nové Digi.

Televizní kanál Seznam.cz TV je hned od prvního dne vysílání, tedy od pátku 12. ledna 2018, dostupný pro všechny zákazníky Digi TV, ať už přijímají signál přes satelit, nebo přes internet. V obou případech byla stanice zařazena do Základního i do Maxi balíčku.

Jsme rádi, že jsme mohli stanici Seznam TV hned od prvního dne jejího vysílání nabídnout všem našim zákazníkům, říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI TV, a doplňuje: Seznam TV nabídne kontinuální proud kvalitního zpravodajství, zábavy i autorských pořadů zajímavých novinářských osobností, jako jsou Sabina Slonková, Helena Šulcová, investigativní sportovní novinář Luděk Mádl a další. Věřím proto, že vhodně doplní naši programovou nabídku.

NAPSALI JSME: Prohlédněte si video ke spuštění televize Seznamu

Seznam zatím neví, kdy vypne HbbTV vysílání v multiplexu 4

Digi TV rozšiřuje programovou nabídku o kanál CS film

Zákazníkům televize přes internet se Seznam.cz TV v HD kvalitě zobrazila automaticky, operátor ale upozorňuje, že pokud se tak nestalo, „stačí set-top box odpojit z elektrického zdroje, několik sekund počkat a opět ho zapojit“. 

BRAND24

Uživatelům satelitní Digi TV se stanice v SD rozlišení objevila na pozici 34. Pokud měli v té době zapnutý televizor, ukázala se jim na obrazovce na několik minut informace o aktualizaci kanálové mapy. Pokud se jim stanice nezobrazila, mohou set-top box pro satelitní příjem restartovat podle návodu na webových stránkách.

Ti, kteří satelitní Digi TV přijímají prostřednictvím modulu CA, typicky v televizoru, si mohou Seznam.cz TV naladit na družici Thor 6 (0,8 °W) za pomoci následujících parametrů: transpondér: ST TP7, frekvence: 12687, polarizace: V, SR: 28800, FEC: 3/5, modulace: QPSK, norma: DVB-S2, service ID: 7012.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).