Hlavní navigace

Senzi je už u Skylinku, Rebel 2 zatím chybí, Mňau je stále k dispozici

21. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Skylink
Česko-slovenská satelitní a IPTV platforma zatím nezařadila do své nabídky ohlašovaný „Rebel 2 Slušnej kanál“. Poptali jsme se proč.

V úterý operátor ohlásil, že vyřadí Mňau TV z nabídky (zatím v ní stále je) a nově zařadí Rebel 2 a slovenskou hudební stanici Senzi. Jak se můžete přesvědčit v samostatném článku, vydal i parametry pro jeho naladění.

NAPSALI JSME: Skylink: další stanice s časovým posunem, nastupují Rebel 2 a Senzi, končí Mňau

Taktéž v této době ohlašované stanice Nova +1 HD a Markíza +1 HD už v nabídce jsou, zařazení kanálu Rebel 2 se ale posouvá a zatím se neví, zda bude Mňau TV opravdu vyřazena. V každém případě Senzi už u Skylinku je a celkově je tu také (počítáno za oba regiony) všech pět kanálů typu „+1“.

A vyjádření? DigiZone.cz odpovídal Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group: Náhradu Mňau kanálem Rebel 2 Slušnej kanál jsme prozatím odložili. Předpokládáme, že k výměně dojde do konce týdne. Ve hře se na poslední chvíli objevila ještě jedna varianta, a to, že Mňau bude pokračovat a Rebel 2 Slušnej kanál do nabídky přibude navíc. Druhá možnost je ovšem méně pravděpodobná.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).