Hlavní navigace

Šéfredaktorem Rádia Junior bude Petr Zettner. Schválila ho Rada Českého rozhlasu

29. 6. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Khalil Baalbaki, Český rozhlas
Rádio Junior, stanici Českého rozhlasu pro nejmenší posluchače, povede jako šéfredaktor od 1. září Petr Zettner.

Personální změnu ve vedení stanice vzala na vědomí Rada Českého rozhlasu.
Věřím, že Petr Zettner zúročí na postu šéfredaktora Rádia Junior své mnohaleté zkušenosti nejenom z prostředí Českého rozhlasu, ale i z privátní sféry, a přinese nové nápady a plány, jak zaujmout další malé posluchače. Jeho úkolem bude stabilizovat stanici a zajistit její další rozvoj v budoucích letech, uvedl generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Pavel Zettner vystudoval Filozofickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci. Začínal jako zvukař na Rádiu Vysočina, poté pracoval na Rádiu Impuls i v České televizi. Do Českého rozhlasu nastoupil poprvé v roce 2003 na pozici editora, redaktora a moderátora regionálního vysílání. Následně se věnoval spuštění nového Rádia Jihlava. Do Českého rozhlasu se vrátil v roce 2010, kde postupně zastával funkci vedoucího redakce Radiožurnálu a analytika programu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).