Hlavní navigace

Robinsonův ostrov od února opět na Nově

17. 1. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: TV Nova
Další řada reality show, která se vysílala i v lednu 2017, půjde do vysílání s devatenácti novými soutěžícími.

Z více než šesti tisíc přihlášených zájemců odletěla na ostrov v jihovýchodní Asii skupina devatenácti Čechů, aby bojovala o pohádkovou finanční výhru ve výši 2 500 000 Kč a titul Robinson 2018. V druhé řadě na ně čekají náročnější úkoly a ještě drsnější podmínky okořeněné tropickou džunglí, silnými soupeři i nedostatkem potravy.

Mám velkou radost, že můžeme divákům přinést další řadu této mimořádné reality show. Robinsonův ostrov je formát, který přesně zapadá do pestré programové nabídky televize Nova a slaví úspěch především u mladých televizních i on-line diváků, říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

NAPSALI JSME: Robinsonův ostrov odvysílá Nova poprvé v pondělí 16. ledna 2017

Robinsonův ostrov poprvé v žebříčku nejsledovanějších pořadů

BRAND24

Robinsonův ostrov - přehled soutěžících.
Autor: Skupina Nova

Robinsonův ostrov – přehled soutěžících.

Reality show Robinsonův ostrov letos na Nově začíná 5. února a diváci ji budou moci sledovat každé pondělí od 21:15 a ve středu od 21:35 hod. Moderovat ji bude Ondřej Novotný. Pro fanoušky připravuje Nova.cz unikátní soutěž Já, Robinson a na Novaplus.cz se vrací zábavná talk show Jak to vidí Robinsoni.

Druhá řada se bude odehrávat na Filipínách na poloostrově Caramoan a celé řadě přilehlých ostrovů. Pořad vznikl podle originálního formátu Survivor společnosti Castaway Television Productions Limited, v distribuci společnosti Banijay Rights a v produkci Paprika Studios.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).