Hlavní navigace

Révai a Liška opět na motocyklové výpravě. Výsledek uvede v září Prima Cool

22. 1. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO & GALERIE – Oba herci se po účasti na dokumentu Moto cestou necestou rozhodli vyrazit na další motorkářský výlet a jeho výsledek prezentovat pod značkou Vandráci Vagamundos.

Herci Honza Révai a Pavel Liška se spolu s režisérem a kameramanem Hynkem Bernardem poprvé sešli při natáčení dokumentu Moto cestou necestou Kavkaz v roce 2013, kdy jejich putování mohli sledovat diváci Primy Cool. Liška s Révaiem by také měli uvádět nový motoristický magazín České televize s pracovním názvem Drajv, který by měl ještě v letošním roce nahradit Auto Moto Revue.

PSALI JSME: Nový motoristický pořad České televize nahradí od března původní Auto Moto Revue

Po poslední výpravě se všichni tři jmenovaní rozhodli projekt Moto cestou necestou opustit a vytvořit vlastní. Tentokrát se vydají do Střední Ameriky, kam odletěli už na začátku ledna. Vyrazili na vlastní pěst, bez štábů, doprovodných vozidel, hotelů a mezinárodní kuchyně.

Záznam jejich výpravy odvysílá od září v osmi dílech opět stanice Prima Cool. Do té doby můžete osudy cestovatelů sledovat na sociálních sítích projektu nazvaného Vandráci VagamundosPublikovaná videa naleznou zájemci na YouTube kanálu projektu.

Autenticitu zajistí GoPro i drony

Cílem účastníků by měla být naprostá autenticita, s čímž souvisí i forma natáčení. Budeme totiž točit všichni tři, každý máme GoPro, navíc od DJI drony a Osmo a ještě každý svou kameru Canon, vysvětlil Révai. 

BRAND24

Pro svou výpravu nakonec účastnící zvolili trasu Panama – Costa Rica – Nicaragua – Honduras – El Salvador – Guatemala – Mexiko. Motorky odeslaly z německého Hamburku do Panamy, konkrétně do přístavu Manzanillo. Tam na bedny s motocykly čekal tahač společnosti Gefco, který je odvezl do lokálního depa, kde si je následně převzali sami cestovatelé.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).