Hlavní navigace

Rebel 2 Slušnej kanál rozšiřuje pokrytí

11. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Pohoda
Od dnešního dne stanici mimo kabelových a satelitních operátorů najdete také v dosud volných regionech Multiplexu 4.

Na počátku července 2017 se do portfolia mediální skupiny Pohoda, která patří podnikateli Radimovi Pařízkovi, zařadila nová televizní stanice – Slušnej kanál. Od 29. srpna pak nese nový název „Rebel 2 Slušnej kanál“ a jedná se již o druhou tematicky laděnou rockovou televizní stanici v portfoliu. Ta je, na rozdíl od stanice Rebel, určena širšímu rockovému publiku a míří hlavně na mladé.

Od začátku září pak Rebel 2 postupně omlazuje nabídku videoklipů a upravuje grafickou podobu stanice, což má v nejbližších dnech podpořit i nová webová prezentace a žánrově laděné pořady.

NAPSALI JSME: Skylink právě nasadil Rebel 2. Na pozici Mňau TV

BRAND24

Radim Pařízek: DVB-T2 z Ládví a v Ostravě spustíme během několika týdnů

Od zvýšení distribuce si Rebel 2 Slušnej kanál slibuje oslovení i mladší a mladé cílové skupiny diváků. Rádi bychom se zaměřili na mladší produkce a kapely, kterým jiné televize nebo rádia nedávají, až na naprosté výjimky, žádný prostor. Přitom jak ukazuje například festivalová či koncertní nabídka, publikum tu je a fanoušci tou scénou žijí, říká programový šéf obou rebelských stanic Václav Tesař. Ti, kteří hudební dění aktivně nesledují, mohli nabýt dojmu, že rock zemřel, což svými tvrzeními podporují i někteří ostřílení muzikantští veteráni. Rádi bychom však ukázali, že tomu tak není a že i mladé kapely, potažmo obecně tvrdá muzika v jedenadvacátém století, má co nabídnout.

Rebel 2 Slušnej kanál má být dnes 11. října 2017 spuštěn na Multiplexu 4 v následujících regionech:

  • Praha
  • Střední Čechy
  • Ústecký region
  • Vysočina
  • Východní Čechy (Královéhradecký a Pardubický kraj)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).