Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Rada pro vysílání bude znovu rozhodovat o zániku původní licence Primy. Přizve RTA od Lukáš Moulis - Tady je hlavně o ten střed pojmu co...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 8. 2012 17:49

    Lukáš Moulis

    Tady je hlavně o ten střed pojmu co je změna licenčních podmínek a co je vrácení a tím definitivní ukončení licence.Což jsou podle mě dva zásadní rozdílné pojmy.
    Ať sem četl podmínky licence tam i zpátky,nikde se nečetl jak jakých podmínek muže čí nemůže provozovatel licenci vrátit.Na rozdíl o změny původních licen. podmínek,kde jasně napsáno,že s tím musí souhlasit všechny strany.
    V tomto jasně udělala Rada chybu,kdy původní licenci bezmyšlenkovitě překlopila a do digtálu a ještě jí dokonce prodloužila.Kdyby tenkrát někdo myslel a stanovil tam jasně, že bez souhlasu leginů Prima svojí licenci vrátit nemůže,dneska by nebylo co řešit.Jen blázen by si mohl myslet,že Prima po uvolnění frekvencí se bude dál trápit s tímto kočkopesem,když nemusí a licenci,muže kdykoliv vrátit.

    Holt tak to dopadá,když v Radě sedí tajtrdlící jako Štěpánek:-)
    Nyní nezbývá nic jen,že opět stát bude platít za svoje chyby a Péťá Š. se muže jen smát,protože on žádnou chybu přece neudělal a ještě jako svědek bude svědčit ve prospěch jedné strany,aby obhájil to co spackal Totální výsměch

  • 1. 8. 2012 20:07

    Lukáš Moulis

    Špatně jste měl pochopil,proti Prime já nic nemám,právě naopak.Jen sem komentoval to jak vidím,proč se z toho dělá takový hálo a kdo za tento problém může. :-)
    A co má z toho jako vytřískat?Jen konečně stane plnohodnotnou TV a už se nemusí starat o nějaké okna v programu pro RTA.Proti regionálním TV jako takovým nemám nic,jen proti RTA.
    Ten kdo sledoval vysílání RTA viděl jakou kvalitu nabízela,naproti tomu jakou jí Prima předávala sledovanost a o jaké se žádné jiným reg. TV nikde ani nesnilo.
    Sranda by bylo kdyby Prima zveřejnila kolik měla svoje hospodářské výsledky a kolik ze zisku šlo zpětně do programu.A ten poměr se bude s RTA hodně lišit.RTA byla jen ždímačka na prachy pro Berku :-)

  • 1. 8. 2012 19:55

    Milda

    Ano, máte pravdu. Primy i RTA jen využívají chyb v legislativě a snaží se vytřískat ze situace co nejvíc pro sebe. Co ale chtít po Radě, kde sedí vysloužilí politici jak někde v trafice.

  • 1. 8. 2012 20:15

    Milda

    První roku parazitovala Prima na regionálních studiích, které jí dopomohly k celoplošnosti. A po 10 letech zase RTA parazitovala na Primě, která byla zavedenou značkou a předávala RTA sledovanost jak píšete.
    Mince má vždy 2 strany a je třeba se dívat na obě, ne jen na tu která se mi hodí.

  • 1. 8. 2012 20:27

    Lukáš Moulis

    Ty první léta bych tak jednoznačně neoznačil za parazitování Primy.I z počátku na tom byly regiony (tenkrát ještě zcela nezávislé na nějaké vychytralém "podnikateli")

    A co týče té vybudované značky taky nemáte pravdu i tu díky této spolupráci RTA budovala,(logo měla ve vysílání svoje) A možná to byl právě ten problém proč Berka se hned RTA zbavil,věděl,že RTA má ta zkaženou značku kvůli svému "kvalitnímu" vysílání,že fungovat samotně by nemohla,bo by se na ní každý z vysoka vys...

    RTA kdyby chtěla mohla se na tento stav a připravit z těch peněz co inkasovala z reklamy mohla klidně spustí svoje vlastní vysílání,jenže to Berka nechtěl,jeho záměr byl úplně jiný.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).