Hlavní navigace

Public TV obrací vyřazení z multiplexu 3 ve svůj prospěch

20. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
20. 4. 2011

DOKUMENT UVNITŘ Digitální lifestylový kanál Public TV obrací ukončení distribuce v digitálním terestrickém multiplexu 3 ve svůj prospěch a veřejně ho označuje jako předpokládaný a koordinovaný proces řízený vedením televize. Ukončení šíření signálu v DVB-T je prvním z plánovaných kroků, v rámci kterého se tým této televize začne v brzké době podílet na přípravě nového projektu, uvedlo tiskové oddělení televize.

K TÉMATU: TV Public skončila v multiplexu 3, zanechala po sobě dluhy přes 300 milionů korun

BRAND24

Stanice však pochopitelně v tiskové zprávě vůbec neuvádí důležitý fakt, kterým je skutečnost, že za distribuci signálu v DVB-T dluží společnosti Czech Digital Group přes 20 milionů korun a právě z tohoto důvodu došlo k ukončení šíření signálu. Všem, kteří nás doposud sledovali prostřednictvím svých set-top-boxů se tímto omlouváme a věříme, že se na jejich obrazovky prostřednictvím nového projektu v blízké budoucnosti vrátíme, slibuje ředitelka stanice Renata Pešková.

Oficiální vyjádření Public TV k vyřazení z multiplexu 3 si můžete přečíst zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).