Hlavní navigace

Provozovatel Filmu+ začal na českém trhu zastupovat další zahraniční stanice

19. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nejznámější stanicí, kterou nově IKO TV zastupuje v Česku, je Pervyj kanal. Čeští diváci ho mohou znát například ze satelitních pozic umístěných na východních družících.

Společnost IKO TV Central Europe, provozovatel kanálů Film+ a Fishing&Hunting, rozšířila portfolio svých stanic, které na českém trhu zastupuje. Serveru DigiZone.cz to potvrdila šéfka české pobočky této firmy Erika Luszicza. Kromě tematických stanic MTV a VH1 zastupuje nyní IKO balík ruských stanic a také britský kanál English Club TV. Pokud jde o první jmenované programy, jsou to konkrétně Pervyj kanal, Karusel, Dom Kino, Muzika, Vremja a Telekafe.

K TÉMATU: Film+ projde proměnou hned 1. dubna, chystá i nové tematické bloky

Pervyj kanal nabízí nejnovější zprávy z Ruska a ze světa, filmy, dokumenty, talk show, sport, zábavu, hudbu, módu a řadu dalších pořadů. Karusel je dětský tematický kanál vysílaný 24 hodin a 7 dní v týdnu a určený primárně cílové skupině od 3 do 14 let. Dom Kino je filmovým a seriálovým kanálem, který poskytuje jak produkci domácí, tak i zahraniční. Muzika se věnuje nepřetržitě výhradně domácím hudebním interpretům a Vremja cílí na ty, kteří se chtějí dozvědět něco o významných osobnostech. Telekafe potěší všechny ty, které zajímá vaření a vůbec vše okolo jídla.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Film+ začne vysílat od dubna širokoúhle a změní vizuál

English Club TV je stanicí, která působí na českém trhu poměrně krátce, ale do své nabídky už ji stačila zařadit například IPTV televize od Telefóniky. Její distribuci tedy určitě není možné označit jako zanedbatelnou. Kanál kombinuje vzdělávací a zábavný obsah. Jak již z názvu vyplývá, jeho cílem je naučit diváky pokud možno co nejlépe hovořit anglicky. Je určen především pro zájemce o angličtinu ve věku od 18 do 45 let. Stanice byla spuštěna v roce 2008 a v současné době vysílá 24 hodin denně, 7 dní v týdnu v celkem 90 evropských, asijských, afrických i středovýchodních zemích.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).