Hlavní navigace

Provozovatel bulvárního webu Extra.cz spustil on-line videoportál OneTV.cz

7. 12. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

„Zpracování i obsah je odlišný od toho, co už v Česku funguje. Naše videa jdou rovnou k věci, zaujmou diváka od první vteřiny,“ věří Nikol Štíbrová, která má projekt na starosti.

Společnost Extra Online Media (EOM), která je mimo jiné provozovatelem bulvárního webu Extra.cz, který v minulosti vedl Pavel Novotný, spustila nový videoportál OneTV.cz. Sama firma ho dokonce prezentuje jako on-line televizi. Na tomto principu ale prozatím nefunguje. Jde de facto o jednotlivé příspěvky, které se musí spouštět samostatné, na rozdíl například od konkurence v podobě Stream.cz a dalších. Základní cílovou skupinou OneTV.cz jsou podle ředitele EOM Tomáše Kačeny všichni aktivní lidé ve věku od 18 do 40 let. Provozovatel má ambici udělat z OneTV.cz jednoho z lídrů v daném segmentu.

Z ARCHIVU: Lidový kuchař Hruška bude po odchodu z Novy vařit pro bulvární web eXtra.cz

Velmi silně vnímáme, že pro inzerenty je videoreklama přitažlivá a žádaná, zároveň vidíme v daném segmentu díru na trhu i z hlediska obsahového. S OneTV.cz chceme tento prostor vyplnit. Kostru obsahu tvoří vlastní pořady, které vytváří náš vlastní videotým, úspěšní youtubeři a další talentovaní tvůrci. Hned na startu jsme divákům nabídli více než deset pořadů a do budoucna budeme mít několik desítek dalších. V praxi to znamená, že každý den u nás diváci najdou mnoho nového, konstatoval při příležitosti představení nového projektu Tomáš Kačena.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Sedmý televizní kanál mediální skupina Prima zatím nechystá, soustředí se na on-line

Mezi pořady OneTV.cz patří například Laboratoř, ve které moderátor a hudebník Jaro Smejkal na vlastní kůži testuje řadu fenoménů a legend – například vyzkoušel, zda je pravda, že se iPhone dá nabít prostřednictvím pouhého jablka. V pořadu Geniální nápad pak zase dvojice youtuberů Anežka a Jiřík ukazují divákům řadu netradičních, ale jednoduchých řešení běžných životních situací – v jednom z dílů například renovují opotřebený nábytek prostřednictvím vlašských ořechů. Dalším úspěšným pořadem je módní poradna pro ženy. Známá stylistka praktickým způsobem radí, jak při oblékání vyřešit problém s širokými boky či malou postavou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).