Hlavní navigace

Protagonisté seriálu Modrý kód oživují v nových spotech základy první pomoci

10. 1. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
UVNITŘ GALERIE – Televize Prima spojila se startem nové sezóny seriálu Modrý kód i osvětovou kampaň základů první pomoci, na které spolupracovala s Českým červeným křížem.

Od dnešního dne se tak na obrazovkách televize Prima diváci setkají se seriálovými hrdiny v pětici spotů, které názorně demonstrují techniky zachraňující lidské životy. Instruktážní spoty jsou zaměřeny na situace, jako je resuscitace, masivní zevní krvácení, odstranění překážky z dýchacích cest, bezvědomí a cévní mozková příhoda. 

BRAND24

PSALI JSME: Blíží se premiéra nového seriálu TV Prima, Modrý kód

Hlavními aktéry kampaně nazvané Když jde o život jsou Marek Němec, Sabina Laurinová, Jiří Štěpnička, Eva Josefíková a Kristýna Frejová, kteří se na projektu podíleli bez nároku na honorář. Výrobu spotů pro televizi Prima realizoval tým společnosti Department a přístupné budou i na oficiálních stránkách Českého červeného kříže.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).