Hlavní navigace

Pražská TV Metropol změnila logo a nasadila novou grafiku

3. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Televize v nové grafice hodně pracuje se symbolem trojúhelníku, který používá jak u nového loga, tak i v jednotlivých upoutávkách a také u přehledu pořadů.

Tematická stanice Fishing&Hunting maďarské společnosti IKO Kabel dnes nebyla jediným programem, který se dnes oblékl do modernějšího grafického vizuálu. Stejný krok učinila i čistě pražská televize Metropol, jíž mohou zájemci sledovat prostřednictvím Regionální sítě 4 společnosti Prague Digital TV a kabelových a IPTV rozvodů na území hlavního města. Někteří čtenáři DigiZone.cz označili nové logo Metropole za panorama slovenských Tater. Novým zpracováním grafiky se televize symbolicky „odstříhla“ od svého původního vlastníka. Stávající licence zanikne Metropoli 31. července.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Věřitelé TV Metropol nevěří: zadlužená firma skončí, ale televize pojede dál

Samotný ident televize s logem televize pracuje se třemi skládajícím se trojúhelníky, které vytvoří symbol Metropole, pod nímž se vzápětí objeví název samotného kanálu. Se symbolem trojúhelníku se v grafice pracuje i v přehledu pořadů na daný večer a jednotlivých upoutávkách. U programového schématu je použit takzvaných Voice-over. Důraz je kladen na jednotlivé tváře televize – mj. Petru Slancovou, Martina Severu nebo Vojtěcha Lavičku. Bára Sedláčková byla dnes průvodkyní pořadem Supermáma. Severa je na Metropoli tváří několika pořadů. Moderuje Na vrcholu i formát Rozhovory po konci světa.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).