Hlavní navigace

Podzimní Stream nabídne několik dokumentů a také seriál Kafe a cigárko

19. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Karel Choc
UVNITŘ GALERIE – Šestidílná adaptace stejnojmenné knihy Marie Doležalové vypráví o tom, co dělají herečky, když je nevidíte.

Na letošní podzim si Stream.cz, vedle zmiňovaného seriálu, připravil i dokumentární Krvavá léta, která diváky zavedou do nedávné historie, Cizince v Česku či reportážní formát Dělníci duše. Ten mapuje tabuizované téma psychiatrických diagnóz, příběhy jednotlivých pacientů, zkušenosti lékařů a démonizované prostředí bohnické léčebny v Praze. Ve vysílání se objeví v průběhu podzimu.

NAPSALI JSME: Recenze seriálu Semestr na Stream.cz

Nová mobilní aplikace Seznam Zprávy sbírá videopříspěvky uživatelů

UX DAy - tip 2

V seriálové tvorbě se po temné Pěstírně, satirickém Blaníku a novátorském Semestru pouštíme do inteligentního komediálního formátu se silnou ženskou postavou v hlavní i vedlejší roli. Míříme tím opět za jiným spektrem ženského publika, kterému jsme obsah ještě nenabídli. Kafe a cigárko je výsledkem dvouleté práce, přestože samotné natáčení trvalo pouze čtrnáct dní. Seriál vyšel z pera skvělé scenáristky Petry Soukupové na motivy blogu Marie Doležalové, říká šéfproducent Stream.cz Lukáš Záhoř.

Kafe a cigárko (videoukázka) má představovat „vizuálně ztvárněnou adaptaci stejnojmenné knihy Marie Doležalové“. Nahlíží do tajů života herců v podání Marie Doležalové, Hanky Vagnerové, Jana Ciny, Petra Vančury, Ivy Pazderkové a dalších, kteří v seriálu ztvárňují sami sebe. Šest dílů nabídne pohled na to, jak to funguje na castingu, co se honí herečce hlavou během milostných scén a co všechno musí podstoupit, aby získala roli. Začíná 20. září.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).