Hlavní navigace

Podzim na Mňam TV: zahraniční hvězdy i vlastní produkce. A přijde i Jamie…

1. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Mňam TV
Společnost S&P Broadcasting nabídne nový program od 4. září. Od září je také k vidění na slovenské satelitní a IPTV platformě Magio.

Program zahájí pořady jako „Holky v kuchyni“ s Haylie Duff, „Jamieho revoluce ve stravování 2“ s Jamiem Oliverem, „V mysli šéfkuchaře 2“ s Davidem Changem, „Vlasatí motorkáři: Asijské dobrodružství“ a „Annabel Langbein: U mě na zahrádce 2“.

V průběhu podzimu pak přibudou další zahraniční hosté a někteří budou na českých obrazovkách k vidění vůbec poprvé: Nigella Lawson, Lorraine Pascale, Martha Stewart, Kylie Kwong nebo Sophie Dahl.

ČTĚTE TAKÉ: Program Mňam TV bude tvořit jen lokální produkce, podívejte se na upoutávky nových formátů

Mňam a Mňau se vrací do zemského vysílání, anoncují účast v osmi regionech

BRAND24

Jamie Oliver na Mňam TV, podzim 2017.
Autor: Mňam TV

Jamie Oliver na Mňam TV, podzim 2017.

Svět gastronomie je pestrý a klíčové pro nás je, aby každý milovník dobrého jídla našel na Mňam TV svůj oblíbený pořad. Rozšiřujeme tak programovou nabídku o celou paletu chutí a vůní z celého světa. Například od oblíbeného Jamieho Olivera chystáme na podzim hned několik pořadů. Klíčová je pro nás stále i vlastní produkce. Proto i na podzim budete moci sledovat úžasného Riccarda Lucque a jeho pořad Pravá Itálie s Riccardem, nebo sympatické mladé kuchaře z naší obrazovky: Veget s Klárkou, Sladkou Adie, Tetovaného chefa, Láďův Orient Express nebo Chlapa za plotnou. Podzim bude hrát všemi barvami a kuchyněmi světa i na Mňam TV, říká Pál Milkovics, CEO S&P Broadcasting.

Mňam TV - zahraniční hvězdy, podzim 2017.
Autor: Mňam TV

Mňam TV – zahraniční hvězdy, podzim 2017.

Gastronomický kanál Mňam TV je kromě satelitního (Skylink), kabelového (UPC) a internetového (O2) vysílání taktéž dostupný v terestrickém vysílání v Praze a okolí, na Plzeňsku, v Českých Budějovicích, Příbrami, Mostu, Teplicích a Chomutově. Od poloviny srpna je kanál v nabídce slovenského operátora Orange, od září také na Magio od Slovak Telekomu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).