Hlavní navigace

Philips prodloužil záruku všech nabízených monitorů na tři roky

9. 1. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: MMD
Společnost Philips oznámila, že na všechny monitory zakoupené v České republice od začátku letošního poskytne záruku tři roky bez ohledu na produktovou řadu.

Důvěra společnosti Philips v kvalitu nabízeného zboží se odráží v prodloužení záruky na tři roky na všechny monitory prodané na území České republiky po 1. lednu 2018. Využije tak i dostupnosti široké servisní sítě. 

Dosud byla záruční doba monitorů odlišná v závislosti na příslušné produktové řadě. Zákazníci, kteří si koupili model z řady B, P, S a BDM, mohli využít tříleté záruky, ale zákazníci, kteří si pořídili monitor řady V, C nebo E, měli standardní záruku na pouhé dva roky. 

Nadále ale platí, že nejjednodušším způsobem, jak si nárokovat a získat záruku v případě poruchy na zakoupeném monitoru, je pečlivě si uschovat doklad o nákupu. A také je nutné přečíst si záruční podmínky přiložené k vašemu monitoru. Více informací o zákaznické podpoře a záruce mohou zájemci nalézt na webu výrobce

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).