Hlavní navigace

Pelhřimov a Hodonín se dočkají vysílání Rádia Beat

2. 11. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání projednala na svém devatenáctém letošním zasedání projednala tařka sedmdesát programových bodů.

Vysílací Rada vyhodnotila během svého posledního zasedání 39 stížností diváků a posluchačů, vydala šest upozornění na porušení zákona a rozhodla o zahájení tří správních řízení. Udělila celkem pět vysílacích licencí, první z nich společnosti Radio United Broadcasting k provozování rozhlasového vysílání stanice Rádio Beat z vysílačů Pelhřimov na frekvenci 99,6 MHz s výkonem sto wattů a vysílače Hodonín Doly se stejným výkonem na frekvenci 105,6 MHz.

BRAND24

PSALI JSME: Televizní stanice Mňam a Mňau odejdou během listopadu ze zemského vysílání

Další tři licence připadly nedávno vzniklé společnosti S&P Broadcasting, která nově provozuje televizní programy Mňau TV, Mňam TV a maďarskou Vau TV prostřednictvím zvláštních přenosových systémů. Taktéž pro maďarský trh bude určeno vysílání kanálu RTL Spike, k jehož šíření prostřednictvím družice získala licenci společnost MTV Networks. RRTV také zaevidovala projekt Seznam Zprávy jako nového poskytovatele audiovizuálních mediálních služeb na vyžádání. Celkem tak Rada k dnešnímu dni eviduje 144 zapsaných poskytovatelů těchto služeb.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).