Hlavní navigace

Panasonic uvedl několik domácích systémů s tunerem DAB/DAB+

26. 6. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Panasonic
UVNITŘ FOTOGALERIE – Nejvíce jich míří na stůl v podobě mikro- a minivěží, jsou tu ale i „stylovky“ určené třeba k zavěšení na zeď.

Panasonic oznámil celou řadu A/V zařízení s mechanikou CD v podobě mikrověží, minivěží a Hi-Fi systémů propojitelných s multiroomovými přístroji typu All Series. Některé z nich vedle tuneru FM nabízejí i DAB/DAB+.

A co bylo ve stručnosti uvedeno?

Panasonic SC-PM602 (4799 Kč) – mikrověž (šířka základní jednotky 153 mm) s dvoupásmovým reprosystémem a zesilovačem o výkonu 2× 20 W vybavená rozhraním USB (MP3) a Bluetooth. DAB+ nabízí paměť na 20 stanic, pro pásmo FM uložíte 30 stanic.

Panasonic SC-PMX82 (7499 Kč) – minivěž (šířka základní jednotky 211 mm) s třípásmovým reprosystémem a digitálním zesilovačem LincsD-Amp o celkovém výkonu 120 W. Zabudována je dvojice rozhraní USB podporující mj. přehrávání formátů MP3, AIFF, AAC a FLAC. Paměť 20 stanic pro DAB+, 30 pro FM. Možnost streamovat muziku přes Bluetooth.

Panasonic SC-PMX152 (14 999 Kč) – minivěž (šířka základní jednotky 211 mm) s digitálním zesilovačem o výkonu 120 W a třípásmovým reprosystémem, Wi-Fi, USB a Bluetooth. Vedle streamování muziky, je tu i AirPlay, připojení pro iPod, iPad, iPhone či podpora internetových rádií. Na SC-PMX152 se dají napojit i reprosoustavy řady All Series a streamovat tak hudbu do více místností.

Panasonic SC-HC402 (5599 Kč) – základní stylový systém s digitálním zesilovačem o výkonu 40 W, možnost instalace na zeď. Nechybí Bluetooth (2.1 + EDR) a USB (přehrávání a nabíjení zařízení) a – oproti modelu SC-HC400 – i tuner DAB+.

Panasonic SC-HC1020 (6999 Kč) – stylový mikrosystém přidělatelný i na stěnu a vybavený technologii Qualcom AllPlay zajišťující funkci multiroom. Výkon digitálního zesilovače LincsD-Amp je 40 wattů, zabudovány jsou širokopásmové reproduktory s basreflexem, rozhraní Wi-Fi (2,4 i 5 GHz), Bluetooth, USB (MP3 a nabíjení zařízení). Tuner DAB+ má paměť na 20 stanic, FM pro 30 stanic. Podporuje aplikaci Panasonic Music Streaming App a mj. i Spotify a Napster.

BRAND24

Panasonic SC-UA4 – nezvykle postavený audiosystém (viz fotogalerie) o výkonu 300 W vybavený rozhraním USB a Bluetooth. Zabudovány jsou kompletní reprosoustavy. Středová tlačítka jsou podsvícená, stejně jako okraj držadla, vše má jít ovládat dotykem prstu.

Digitální rozhlasové vysílání ve standardu DAB+ rovněž podporují další systémy Panasonicu, jako například SC-PM250, SC-ALL5CD, SC-ALL7CD či SC-RS52.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).