Hlavní navigace

Názory k článku Oživené Rádio Sázava bude mít dvě studia - v Praze a ve Vlašimi

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 11. 2011 8:51

    bez přezdívky
    Zajímavé je na celém stavu zhruba následující.
    Krátce před spuštěním. Očekávalo se, že půjde o vyprofilované rádio, tedy např. o další stanici country a folku nebo dokonce o další rockovou stanici atd. Pak se objevily určité výhrady, která z rakouských rádií, to zaruší atd. Vzápěti bylo spuštěno vysílání, které bylo přijato veřejnosti velice, ale opravdu velice kladně.
    Stanice začala být přirovnávána k stanicím Bayern 3 a Osterreich 3 v době kolem roku 1975. A tak mne to vede k zde napsané úvaze. Pokud stanice opravdu zarušila nějaká rakouské rádio, což nejspíše ano, nahradila to něčím mnohem lepším, tedy jakým si retro otiskem obdobných zahraničních stanic před 30 lety. Tedy nejde o vyprofilovanou stanici. Jde o vyprofilované pořady. Tuto cestu u nás používá víceméně ČRo a pak jen několik málo stanic, např. Beat. Kde ovšem externě pracují bývalí spolupracovníci ČRo velmi zvučných a známých jmen. Je to tedy od Sázavy nejen krok velmi záslužný a chválihodný, ale také poměrně nákladný. Sehnat si specialistu toho a onoho žánru je mnohem těžší. A hlavně ho umět zaplatit. Je to tedy především v českých podmínkách, kdy je zvykem, drmolící univerzál, neznající v podstatě nic a říkající tomu, tupě, show, krok velmi atypický, vybočující z běžné nudné šedivosti, českých stanic. Pro posouzení zde http://radiosazava.cz/sazava-play-cz128.html
  • 6. 10. 2012 19:56

    BeatJ

    Pozor na praktiky tohoto radia.Pan Pýcha vladne komunistickým režimem a i negativni prispevky psane slusnou formou a pravdive maze a blokuje pristup nekterym uzivatelum vstup na stranky.Neumi priznat pravdu,na otazky mlzi a lze.
    Znicil bohuzel zacinajici vynikající pořad Stará Škola,protoze jaksi nehodlal platit.Asi si myslel ,ze v dnesni dobe se vysila zadarmo.I jako budouci moderatori si dejte na toto radio pozor.Muze se stat ,ze budete moderovat ,ale zadarmo a pan Pycha vam bude lhat,ze jste vlastne moderovat zadarmo chteli.Pozor na praktiky tohoto radia diky falesnemu rediteli panu Pýchovi.

    Update : forum deaktivovano a cituji pana Pychu,ktery jinak umi luxusne prekrucovat veci apod.

    “jak říkaval klasik - uděláme přestávku, bychom zjistili, kdo mezi námi sedí… JAK PODLE NICKU TAK PODLE obsahu příspěvků tak podle IP adres lze dobře dohledat kdo a proč sem píše a co tím sleduje. PODOBNÉ PŘÍSPĚVKY PROTO BUDEME MAZAT, bude.li so to opakovat, fórum zrušíme, bohužel”

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).