Hlavní navigace

Olympijský hokej na Nově? Nepodložená informace, říká šéf Novy Sport

7. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ředitel Novy Sport Marek Kindernay vyvrátil informaci, kterou přinesl týdeník Profit. Označil ji jako nepodloženou. Nova sice o olympijském hokeji jedná, ale zatím ho nezískala.

Týdeník Profit přinesl o víkendu na svém webu informaci, že olympijský hokej ze zimní olympiády v Soči se bude vysílat nikoliv na České televizi, ale některém z kanálů Nova Group. Podle nejvyššího představitele Novy Sport, ředitele Marka Kindernaye, jde ale o spekulaci, ke které se v tuto chvíli nebude nikdo vyjadřovat. Nevím, kde týdeník Profit vzal tuto informaci. Je to absolutně nepodložené, uvedl pro DigiZone.cz šéf Novy Sport Kindernay.

BRAND24

GLOSA: Olympijský hokej na placené televizi? Proč ne!

Na olympiádu v Soči se budou vysílací práva poprvé prodávat v balíčcích. Součástí toho jedno je, že má stanice právo první volby na jeden sport. Je pak jen na ní, jestli si zvolí hokej, nebo rychlobruslení, řekl serveru iHNED.cz sportovní komentátor Robert Záruba, který aktuálně pobývá na hokejovém mistrovství světa, jež se koná ve FinskuŠvédsku. Profit, který informaci o prodeji práv Nova Group přinesl, dále uvedl, že práva se budou letos poprvé nabízet i komerčním televizím.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).