Hlavní navigace

Od čtvrtka vysílá AXN premiérovou jedenáctou řadu Námořní vyšetřovací služby

6. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Další premiérou na AXN je thriller Nezvěstná, který mohou diváci sledovat od středy 11. října. Pokračuje rovněž Námořní vyšetřovací služba New Orleans a seriál Profil zločinu.

Krimiseriál Námořní vyšetřovací služba (NCIS – Naval Criminal Investigative Service) se odvíjí kolem týmu speciálních agentů, kteří operují mimo vojenské velení a musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami. Navíc nesmějí brát ohled na to, jak vysokou pozici zastávají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon), houževnatý vyšetřovatel, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty.

V jedenácté řadě se tým NCIS zabývá následky výbuchu. Tony cestuje do Izraele při hledání pohřešované Zivy a Gibbs a McGee míří do Afghánistánu, aby vyřešili vraždu. Nová analytička Eleanor „Ellie“ Bishop se připojí k týmu, aby pomohla s případem, který před dvěma lety předpověděla.

BRAND24

Nová řada začala ve čtvrtek 5. října ve 21 hodin na AXN a diváci uvidí každý čtvrtek hned dvě epizody z celkových dvaceti čtyř. Seriál je dle portálu Česko-slovenské filmové databáze 61. nejoblíbenějším seriálem s vynikajícím hodnocením 72 procent. 

Další kriminálka, tentokráte z New Orleans, města plného jazzu, zábavy a dekadence, pokračuje 5. října svou pátou epizodou třetí řady. Diváci se mohou těšit celkem na 24 epizod.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).