Hlavní navigace

O2 TV vydalo k ukončení spolupráce s AXN tiskovou zprávu

31. 7. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: O2
Jak jsme vás už informovali, všechny stanice AXN dnešním dnem končí v nabídce internetové televize O2 TV. Na volné místo přijde „letecká“ UP Network.

AXN v pátek 28. 7., bez velkých podrobností, oznámilo, že „spolupráce mezi O2, poskytovatelem televize přes internetový protokol (IPTV), a televizním kanálem AXN nebude v České republice od 1. srpna 2017 z obchodních důvodů obnovena“.

Společnost O2 TV, po víkendovém vyjádření na Facebooku, před okamžikem vydala na toto téma i vlastní tiskovou zprávu. Samostatné vyjádření nám ještě před tím, dnes brzo ráno, zaslala Jitka Pajurková z tiskového oddělení: V O2 TV se dlouhodobě zaměřujeme na kvalitu programu. Neustále hledáme nové atraktivní obsahy a naopak vypínáme ty stanice, které mají extrémně nízkou sledovanost a zbytečně zabírají v programové nabídce místo. Proto představujeme unikátní kanál o letectví Up Network a vypínáme AXN.

ČTĚTE TAKÉ: Spolupráce AXN a O2 je u konce. Stanice v úterý zmizí z nabídky O2 TV

„O2 guru“ nám dnes potvrdil nástupce AXN. K ukončení prý vedla nízká sledovanost

V zaslané zprávě se říká následující, citujeme:

UX DAy - tip 2

O2 TV nabídne od 1. srpna svým divákům nový televizní kanál UP Network. Pokračuje tím v dlouhodobém trendu, kdy naslouchá svým divákům a program přizpůsobuje jejich potřebám a přáním. Od uvedeného data jej zákazníci najdou na pozici 116 v tarifech O2 TV L, XL a O2TV AIR L a XL. Jako ochutnávkový jej budou mít k dispozici na pozici 14 do 31. srpna i uživatelé tarifu O2 TV M. K 1. srpnu operátor zároveň z důvodu nízké a neustále klesající sledovanosti vypíná kanály AXN (pozice 116), AXN Black (pozice 117) a AXN White (pozice 118).

Současné logo UP Network.
Autor: UP Network

Současné logo UP Network.

UP Network je českou televizní stanicí „plně zaměřenou na letecký průmysl a vše, co létá“. Stojí za ní bývalý výkonný ředitel Barrandova František Borovský a rámci vysílání se mohou diváci těšit na letecké dokumenty, kvizy, zábavné pořady i každodenní aktuální zpravodajství. Další informace najdete v samostatném článku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).