Hlavní navigace

O2 Sport spouští reality show, situovanou do zápasnického oktagonu

6. 9. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Reality show O2 TV Sport s názvem Oktagon odstartuje v říjnu a nabídne osudy osmi MMA zápasníků z České republiky a Slovenska.

Celá soutěž vyvrcholí 10. prosince závěrečným galavečerem, který se odehraje v přímém přenosu stanice O2 TV Sport. Absolutní vítěz získá roční kontrakt na téměř tři sta tisíc korun.

ROZHOVOR: O2 Sport – Naším cílem je oslovit domácnosti, které zatím služby placené televize nevyužívaly

První ročník přinese nejprve osm pondělních přenosů. Celkem se představí čtyři bojovníci MMA z České republiky a čtyři ze Slovenska. Účinkující budou v jednom domě bydlet, trénovat a zápasit mezi sebou. Vítěz postoupí do finále a stane se prvním držitelem nově vyhlášeného titulu.

PSALI JSME: Během srpna by měl odstartovat nový kanál O2 TV Fotbal

BRAND24

Naši diváci si bojové sporty hodně oblíbili a dlouhodobě se v O2 TV těší popularitě. Oktagon není jednorázovou akcí, bude pokračovat i v dalších letech, samozřejmě vždy s novými zápasníky, prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport. Na Oktagon naváže v příštím roce pravidelná týdenní show, která bude mapovat českou scénu bojových sportů. Stáváme se tak největším investorem do lokálního fighting obsahu, doplnil Kindernay.


Autor: Karel Choc

Marek Kindernay

Mezi tvůrce pořadu Oktagon patří Pavol Neruda a Ondřej Novotný. V jednotlivých dílech se diváci dočkají také známých osobností, jako je například Viktor Pešta, jediný český zástupce v prestižní organizaci UFC, nebo třeba slovenský rapper Rytmus.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).