Hlavní navigace

Nova stahuje po čtyřech dílech americký seriál Mrtvý bod

21. 11. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – Počínaje dneškem stahuje skupina Nova seriál Mrtvý bod, který podle vyjádření televize nesplnil stanovená očekávání.

Po čtyřech odvysílaných dílech stahuje skupina Nova seriál Mrtvý bod. Ten byl vysílán od pondělí 17. listopadu po 22. hodině večerní po jedné epizodě vždy v pondělí a v úterý. Seriál nahradí ve stejném čase seriál Stalker, poběží tedy v pondělí a úterý po 22. hodině (dnes a zítra je to ve 22:35). Jedná se o jeho druhé vysílání. V minulém roce bylo odvysíláno všech dvacet epizod v období od 22. června do 28. září. Ostatní program zůstává v programovém schématu nezměněn.

Jana Ondrejechová z PR oddělení skupiny Nova serveru DigiZone sdělila, že seriál nesplnil očekávání od nasazení na hlavním kanálu a bude brzy dovysílán na některé z ostatních stanic skupiny. Podle Ondrejechové má skupina Nova pro diváky připraven celý seriál, tedy dvě řady.

BRAND24

Seriál Stalker, který je ode dneška nasazen do vysílání, pojednává o zvláštní policejní jednotce z Los Angeles. Ta se zabývá řešením případů stalkingu i dalších jiných způsobů vyhrožování. Oddělení velí Beth Davisová (Maggie Q) a k jejímu týmu se brzy přidává i detektiv Jack Larsen (Dylan McDermott) přeložený z newyorského oddělení vražd. Jack se snaží na Beth zapůsobit, ale ona o něm ví, že na předchozím pracovišti měl poměr s náčelníkovou ženou. Prvním jejich společným případem je pátrání po člověku, který upálil zaživa mladou ženu v jejím autě. Zanedlouho se stalker pokusí upálit další ženu. Stopy je zavedou za Larrym Meyersem, který měl se zavražděnou před rokem poměr. Beth mezitím řeší případ studenta, který tvrdí, že jeho bývalý spolubydlící ho agresivně obtěžuje.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se dlouhodobě zajímá o film a televizní vysílání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).