Hlavní navigace

Mluvčí Novy: Filmový kanál Nova Cinema odstartuje 1. prosince

8. 11. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 11. 2007

Filmový kanál Nova Cinema zahájí vysílání v sobotu 1. prosince. Serveru DigiZone.cz to potvrdila mluvčí televize Veronika Šmítková s tím, že Nova k této události brzy uspořádá speciální tiskovou konferenci. Server Parabola.cz blízký jednomu z distributorů dekódovacích karet k satelitní službě CS Link dnes navečer zveřejnil programové schéma Novy Cinema na první dva dny a dodal, že stanice aktuálně jedná o zařazení do satelitních platforem CS Link a Digi TV.

ČTĚTE TAKÉ: Nova Cinema má licenci, odstartuje nejpozději v březnu

BRAND24

Vysílání stanice zahájí 1. prosince v 11 hodin dopoledne americkým animovaným seriálem Liga špačků. Zpočátku se program Novy Cinema omezí na 13,5 hodiny denně, začínat bude v 11 hodin a končit krátce po půlnoci. Ze známějších titulů se v jejím schématu objeví například americký seriál JAG. Většinou pak půjde o seriály, filmy a dokumenty, které se už dříve objevily na „velké“ Nově.

Kromě satelitu by se Nova Cinema měla objevit také v nabídce kabelových a IPTV operátorů. Ti však zatím nechtějí potvrdit, zda už s majitelem Novy uzavřeli příslušné smlouvy. Nemůžu to potvrdit ani vyvrátit. Do doby, než k tomu vydáme oficiální tiskovou zprávu, se k tomuto programu nebudu vůbec vyjadřovat, řekl mluvčí kabelové a satelitní společnosti UPC František Malina.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).