Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku NKS: Z Česka se stal lídr digitalizace ve střední a východní Evropě od anonym - Pěkný lídr jsme. Že je TPP vyhandlovaný paskvil...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 1. 2010 6:00

    bez přezdívky
    Pěkný lídr jsme. Že je TPP vyhandlovaný paskvil se vědělo už od začátku a ukazuje se i dnes. Digitalizovat pozemské vysílání 6 let, to je fakt kumšt. Chlubit se tím, že na velké části země se analog vypnul, když na druhé velké části (Moravy) ještě ani digitál není, to chce opravdu odvahu zoufalce, a tím p.Duspiva asi je.
  • 13. 1. 2010 10:43

    David Kříž
    To není zoufalec, ale člověk s rozhledem max za Prahu. Klasika. Podobné jako uvažování ČT "budeme pokrývat už XX procent (nevím z hlavy, něco přes 90), což je dost abysme překuchali programovou skladbu a co bylo dosud na ČT2 a 1 dali jen na 24". Co na tom, že těch zbylých pár procent jsou na Moravě celá velká souvislá území, pro centrálně řízené instituce s výše uvedeným rozhledem, je to jen pár procent, čísel, statistika. Už se to tu kdysi probíralo, jaký byl původní plán postupu zapínání a vypínání, a proč se asi pak změnil...??? Kdo to zná, tak ví.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).