Hlavní navigace

Názory k článku Nevinné lži budou pokračovat, ČT natočí další řadu. Chystá i nové díly Českého žurnálu

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 4. 2013 1:10

    Jirka

    To je určitě dobrá zpráva, že se Nevinné lži dočkají nových dílů, tenhle cyklus jsem si oblíbil a nevynechal jsem ani jeden díl, dokázal mě zaujmout dokonce natolik, že jsem po dobu celých osmi týdnů, kdy Nevinné lži běžely, ignoroval nedělní filmové premiéry na HBO, a to je co říci. Jinak co se týče pokračování Nevinných lží, tak věřím, že se dá najít ještě velká řada nevinných lží, na kterých lze vystavět zajímavý příběh, a které ještě nebyly v dosud natočených dílech použity. Já osobně bych například rád viděl příběh na téma tzv. coming outu, ideálně o nějakém ženatém chlápkovi od rodiny, který zjistí, že ho přitahují lidé stejného pohlaví, takových příběhů v Česku příliš mnoho natočeno nebylo (pokud vůbec nějaký takový příběh někdy u nás zfilmován byl) a myslím si, že tento cyklus dává prostor pro to, aby na nějaký podobný příběh došlo a tvůrci si s ním pěkně do detailů pohráli.

  • 18. 4. 2013 7:21

    bez přezdívky

    Nebo že se chce nechat předělat na ženu. A tak se začne cpát estrogenovýma tabletama, který si zakoupí pololegálně na internetu. Ale dostane se do velkých depresí, protože tělo není na takovou zátěž stavěné :D
    Geniální téma pro ultra-konzervativního českého diváka.

  • 18. 4. 2013 13:20

    Jirka

    Tak nevím, jestli by transsexualita šla zařadit mezi nevinné lži, transsexuálové si už od brzkého věku života uvědomují, že jsou jiní, a většinou nezakládají rodiny dříve, než podstoupí změnu pohlaví ;-) Ale homosexualita se nemusí projevit hned, ale právě kdykoliv během života, klidně až po založení rodiny, a hlavně mnou popsaný námět se může klidně v běžném životě stát, viz např. moderátor Jan Musil, který se oženil a stihl zplodit dvě dcery, než na svou homosexualitu přišel a odešel žít s mužem. A ČT by do takového námětu rozhodně měla jít, když už se nebála na Velikonoční neděli pustit v rámci Nevinných lží příběh o lesbách a dětech ze zkumavky, tak by se neměla bát ani tohoto námětu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).