Hlavní navigace

Netgear začíná prodávat inteligentní monitorovací systém Arlo Baby s originálním vzhledem

20. 7. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Netgear
V řadě Arlo najdete vnitřní i odolné vnější kamery a také specialitky jako tato. Určena je do dětských pokojů a pro ty nejmenší. Zakoupit ji můžete už i u nás.

Novinka, o níž jsme vás informovali už v lednu, pracuje s rozlišením Full HD, osminásobným digitálním zoomem, režimem nočního vidění a dokáže monitorovat prostor v úhlu až 110 °. Zabudován je obousměrný audiosystém, pohybová a zvuková čidla, okamžité upozornění v případě detekce pláče a je tu i senzor informující o aktuálním stavu vzduchu v místnosti. Bezdrátové kompaktní provedení je poháněno bateriemi, napájení ale může jít i přes kabel.

Kamery lze osadit třemi motivy s podobiznami králíčka, kočičky a pejska, které jsou kdykoli zaměnitelné a lze je dokoupit samostatně. Integrovaná lampička nabízí velké množství barevných odstínů, včetně nastavení intenzity světla. Je tu i hudební přehrávač dovolující spustit libovolné zvuky, hlasy či ukolébavky.

ČTĚTE TAKÉ: Odolná bezdrátová bezpečnostní kamera Netgear

Veletrh CES 2017: HDMI Forum uvedlo specifikaci HDMI 2.1, TP-Link router pro video ve 4K

Futuristicky navržený přepínač zaměřený na video ve 4K

UX DAy - tip 2

Arlo Baby díky pohybovému a zvukovému senzoru dokáže v případě neobvyklé aktivity dítěte odeslat rodičům hlášení na jejich mobilní zařízení a díky mikrofonu a reproduktoru mohou z místnosti nejen slyšet hlasy a zvuky, ale mohou také na svého potomka mluvit.

Dětský monitorovací systém Netgear Arlo Baby přijde na 8110 Kč, veškeré pořízené nahrávky se automaticky ukládají do cloudového úložiště. Jeho základní verze je dostupná zdarma a videa jsou v něm bezplatně uložena sedm dnů. Vyšší verzi, bez časového omezení, lze dokoupit. Zdarma je pak k dispozici aplikace pro mobil, jejímž prostřednictvím lze sledovat živě streamovaná či natočená videa a poslouží i k nastavení a správě kamery (kamer), včetně obsluhy lampičky a hudebního přehrávače.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).