Hlavní navigace

Nekódovaná verze Nickelodeonu ze satelitu Astra přechází na celodenní vysílání

1. 10. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – V rámci nového tematického bloku Nick Night budou uváděny pořady dobře známé i v České republice. Noční pásmo má být určeno pro teenagery a dospívající diváky.

Dětský kanál Nickelodeon ve verzi pro Německo, RakouskoŠvýcarsko přechází od 1. října, tedy právě od dnešního dne, do režimu 24/7. Sledovat ho budou moci diváci 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Program je šířen mimo jiné v rámci nekódovaného vysílání na družici Astra (není nutné použití některé dekódovací karty), pozice 19,2 stupně východně, změnu zaznamenají tedy i majitelé satelitních kompletů v České republice a na Slovensku, kam signál stanice zasahuje bez problémů a je zachytitelný i s parabolami běžných rozměrů. Na začátku minulého měsíce už navýšila výrazně vysílací čas televize Comedy Central.

Tipy C

Ukázka z vysílání německé verze dětského kanálu Nickelodeon
Autor: repro foto Nickelodeon Deutschland

Ukázka z vysílání německé verze dětského kanálu Nickelodeon

ČTĚTE TAKÉ: VIVA ubere na satelitu Astra tři hodiny, více prostoru dostane Comedy Central

Nový tematický blok, který se ve vysílání stanice objeví, se bude označovat jako „Nick Night“ a diváci ji budou moci sledovat denně mezi jednadvacátou a šestou hodinou ranní. Přinese nejen akviziční pořady Viacomu, která značky Nickelodeon, MTV, VH1 a některé další vlastní, ale také na německém trhu dobře známé formáty. Diváci se mohou těšit mimo jiné na pořady Wendell & Vinnie, How to Rock, Degrassi nebo Awkward (v Česku uváděný na MTV jako Nešika). Z dalších pořadů byla zmíněna reality show Catfish, která se taktéž vysílá na MTV. Nick Night má být určena výhradně teenagerům a dospívajícím divákům.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).