Hlavní navigace

Mordparta a drsná kriminalistka Markéta Plánková

2. 7. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima a Blesk
UVNITŘ GALERIE – Doktorka, kterou hrála v Cestách domů, je pryč a objevuje se drsná Naďa v novém seriálu televize Prima. K vidění ale bude i v novinách…

Markéta Plánková v seriálu Mordparta hraje jednu z vyšetřovatelek a představí se ve zcela jiné podobě. Kvůli roli si dokonce nechala zastřihnout vlasy a obarvit je nazrzavo.

Jedním z jejích kriminalistických parťáků bude i Vojta Kotek, kterého taktéž můžete vidět v galerii.

ČTĚTE TAKÉ: Prima točí mikrokomediální Jetelín

Prima představila letní programové schéma

Dnes zahajuje letní kino kanálu Prima Max

Naďa je bývalá právnička, kterou ale přitahovalo víc trestní právo a kriminalistika, tak hned po škole nastoupila na post vyšetřovatele. Spolupracuje většinou s muži, musí používat konstruktivní myšlení, při výjezdních akcích prokazovat odvahu a rozhodnost. Jen občas si dovolí projevit se jako slabá žena, popisuje svou seriálovou postavu herečka, která si vedle Cest domů zahrála i ve filmu Bankrotáři či v seriálech První republika, Rodinná pouta anebo Zdivočelá země.

FTV Prima zaslala tuto tiskovou zprávu před okamžikem, termín nasazení zřejmě devítidílného seriálu však v ní zmíněn nebyl. Nicméně včera oznámil deník Blesk, že ve spolupráci s FTV Prima už tuto neděli startuje společný projekt, v rámci kterého, počínaje 3. červencem, začíná v nedělním Blesku na pokračování vycházet původní česká krimi Mordparta.

Čtenáři Blesku budou mít jedinečnou příležitost poodhalit příběh nového seriálu ještě před jeho spuštěním a prožít napínavé léto, které vyvrcholí podzimní premiérou, říká se v zaslané zprávě.

BRAND24

Podle tiskové zprávy Blesku se parta vyšetřovatelů „Oddělení všeobecné kriminalistiky Úřadu justiční a kriminální policie, sekce závažných zločinů“ bude zabývat nejen vraždami, ale i majetkovými trestními činy, a těšit se prý můžeme na plnokrevnou detektivku.

Původní scénář autora Mordparty, Tomáše Bombíka, pro čtenáře nedělního Blesku upravil Petr Macek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).