Hlavní navigace

Metropol nabídne „vlídnou“ politickou debatu. Moderovat ji bude Edvard Kožušník

17. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Edvard Kožušník, který v minulosti prosazoval zrušení koncesionářských poplatků, bude mít vlastní pořad na pražské televizi Metropol. Politiku chce lidem ukázat z druhé strany.

Osobnosti především z řad evropské politiky si chce do nového diskusního pořadu Evropa z Metropole zvát europoslanec Edvard Kožušník. Vysílat ho bude TV Metropol. Politiku chce prý dle svých slov ukázat ne jako hulvátskou, jak ji znají diváci z televizních debat, ale především jako oblast, která stojí na lidech a jejich životních příbězích. Divákům představíme zajímavé evropské politiky z celého politického spektra v nekonfliktním duchu, přiblížil samotný europoslanec Kožušník.

BRAND24

Edvard Kožušník ve svém novém diskusním pořadu na TV Metropol.
Autor: Kožušník.eu

Edvard Kožušník ve svém novém diskusním pořadu na TV Metropol.

Z ARCHIVU: Do EP postoupil i Edvard Kožušník, dotáhne poplatkovou kampaň do konce?

První díl Evropy z Metropole uvidí diváci v neděli 20. května v pravé poledne. S určitou mírou nadsázky se tak dá říci, že pořad bude konkurovat Otázkám Václava Moravce na kanálech ČT 1 a ČT 24. Do prvních dílů si Kožušník pozve britského europoslance Nirje Devu a poslance Evropského parlamentu Petera Šťastného, bývalého slovenského hokejového útočníka. Připomeňme, že Edvard Kožušník proslul v minulosti jako bojovník za zrušení koncesionářský poplatků.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).