Hlavní navigace

Lenny Trčkovou nahradí v Dobrém ránu „mladá krev“ Soňa Beranová

3. 11. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Beranová už během svých studií sbírala zkušenosti coby televizní a rozhlasová moderátorka. Je studentkou Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně.

Česká televize našla v relativně krátké době kolegyni, která vystřídá vedle Ondřeje Blaha moderátorku Lenny Trčkovou v lifestylovém a informačním bloku Dobré ráno. Trčková tento pořad opustila na konci října a rozhodla se dát přednost vlastním projektům. Z České televize však úplně neodešla. I nadále zůstává tváří Tečky páteční noci, kterou pravidelně vysílá tematická stanice ČT art. Moderátorkou Dobrého rána z jižní Moravy se od dnešního dne stala Soňa Beranová. Relativně mladá tvář, Beranové je třiadvacet, je studentkou Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity.

BRAND24

K TÉMATU: Lenny Trčková končí v Dobrém ránu na ČT 2, Tečku páteční noci moderuje dál

Na moderování se moc těším, zároveň si ale uvědomuji odpovědnost, kterou na sebe beru, uvedla při této příležitosti nová moderátorka Dobrého rána a doplnila: Zkrátka do toho skočím po hlavě a budu se snažit dělat všechno pro to, abychom s Ondrou vytvořili příjemnou dvojici, se kterou diváci budou chtít začínat svůj den. Pomáhat nám v tom bude i skvělý tým profesionálů, kteří na pořadu pracují. A já doufám, že se brzy budu moci považovat za plnohodnotného člena téhle dobroranní rodiny. Před nástupem do regionálního studia České televize už Beranová působila jako rozhlasová i TV moderátorka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).