Hlavní navigace

Kuki prodlužuje funkci Zpětného zhlédnutí na týden

22. 6. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ze stávajících 48 hodin tak bude možné, u některých kanálů a pořadů, využít možnosti sledovat pořady až 168 hodin po jejich odvysílání.

K tomuto kroku jsme přešli na základě rostoucí poptávky klientů po delší době zpětného zhlédnutí, uvádí obchodní ředitel společnosti Smart Comp. Zdeněk Vrána. Právě v době letních prázdnin, kdy lidé často opouští domovy na více dní, chceme našim zákazníkům přinést možnost jednoduše zhlédnout jejich oblíbené pořady, které byly vysílány v době, když odpočívali třeba na chalupě, na kole nebo u vody.

Doposud Kuki umožňovala sledovat pořady u většiny televizních kanálů dva dny zpětně. Nyní došlo u vybraných pořadů z pětice kanálů skupiny Nova (Nova HD, Nova 2 HD, Nova Cinema HD, Nova Action HD a Nova Gold HD) k rozšíření zpětného zhlédnutí na 168 hodin, tedy na týden.

K TÉMATU: Kuki mění podmínky pro archivování seriálů televize Nova, uložené zůstanou jen po sedm dní

Internetová Kuki na Nvidia Shield TV: náročnější zprovoznění, jinak ale stabilní a rychlá

AIM zařazuje do nabídky Kuki TV nový dětský kanál. Comedy Central Extra končí u všech operátorů

BRAND24

Rozšíření zpětného zhlédnutí na těchto kanálech bylo ohlášeno jako trvalé, a to pro přístup prostřednictvím set-top boxů a v aplikaci pracující na platformě Android TV. Rozšíření funkce pro aplikaci na televizorech Samsung je podle Kuki v přípravě. Během letních prázdnin se pak má navíc skupina stanic podporujících týdenní zpětné zhlédnutí rozšířit o další asi dvě desítky.

Digitální televizi Kuki poskytují společnosti Smart Comp. a Planet A a můžete ji využívat jak prostřednictvím set-top boxu, tak aplikace (na některých platformách).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).