Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Klimkovická regionální televize LTV Plus získala novou vysílací licenci na 12 let od anonym - Škoda,že používá K59 - ten nepřeje a likviduje...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 6. 2013 8:51

    bez přezdívky

    Škoda,že používá K59 - ten nepřeje a likviduje DX a na k59. Mohla být v článku zmínka o tom že se vysílá i TV Noe ,což považuji za velmi prospěšné pro tuto oblast. Občas se tam dlouhodobě objeví pozice nazvaná LTV MPEG4 STB Test nebo nyní LTV MPEG2 STB test (nevím proč?) s identickým programen ,který je ale semtam nějak divně deformován trhavý obraz ,"řádkování" ,posun zvuku, nebo má prázdný obsah,a je zde ještě prázdná audio stopa nazvaná Test DBOR - T.

  • 20. 6. 2013 9:05

    bez přezdívky

    Samozřejmě ,že píši o obsahu celého multiplexu RS2,ne jen o LTV +,která za poslední rok zlepšila kvalitu zpravodajství,přeš­la na 16:9 a zavedla EPG.Vysílá se v 6-ti hodinových smyčkách a byla zde dost špatná orientace v programu.Osobně si ale myslím,že kdyby vznikl program namíchaný z TV Polar a LTV+ tak máme na sev.Moravě a Slezsku naprosto ucelené zpravodajství ,a zprávy ba tak nerotovaly několikrát denně i několik dní v týdnu. A to ještě některá velká města např.Třinec apod,kde působí lokální studia kabel.tv vůbec do těchto programů nepřispívají.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).