Hlavní navigace

Klimkovická regionální televize LTV Plus získala novou vysílací licenci na 12 let

20. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice již vysílá v regionálním multiplexu společnosti BTV na Ostravsku na kanálu 59. Kombinuje regionální zpravodajství a magazíny, chystá i studentské vysílání.

Novou vysílací licenci pro regionální pozemní vysílání v Moravskoslezském kraji získala klimkovická televize LTV Plus. Ta již vysílá v regionálním multiplexu společnosti BTV (oficiálně jde o Regionální síť 2) na kanálu 59 z Klimkovic a nabízí regionální zpravodajství z měst a obcí pokrytých signálem této sítě a tematické magazíny. Podle nově vydané licence by se měl program nadále věnovat regionálnímu informačnímu a edukativnímu vysílání. LTV Plus provozuje firma Local TV Plus, která má shodné majitele se společností BTV.

BRAND24

K TÉMATU: Klimkovická LTV Plus s novým webem, znělkami a lepším pokrytím DVB-T

LTV Plus aktuálně vysílá ze dvou lokálních vysílačů v Klimkovicích a Hrabyni, kromě toho je dostuoný i nabídce několika místních kabelových společností. “LTV Plus má ambice stát se významným regionálním provozovatelem vlastního zpravodajského programu s lokálně kaleidoskopickým charakterem, doplněného příspěvky přesahujícími do oblasti regionální kultury, sportu a obecně – zdravého životního stylu, bezpečnosti a zdravotnictví,” uvádí stanice na svém webu. Do budoucna chce do vytváření pořadů zapojit i studenty středních a vysokých škol.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).