Hlavní navigace

KidsCo si vybrala zástupce pro střední Evropu, je jím Viasat

16. 10. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 10. 2007

Dětská stanice KidsCo si vybrala svého zástupce pro oblast východní a střední Evropy. Smlouva, která platila téměř okamžitě po uveřejnění, zavazuje skandinávskou společnost Viasat k tomu, že uvede KidsCo do nabídky stanic, které má momentálně ve svém portfoliu. KidsCo se tak objeví vedle stanic jako je TV1000 Balkan nebo Viasat History.

KidsCo se snaží rozšířit nabídku svého vysílání do dalších zemí Evropy, proto uzavřela již na začátku září smlouvy s některými poskytovateli kabelových televizí, jmenovitě šlo o provozovatele v Rusku nebo Polsku. Novinkou pro některé diváky je skutečnost, že bude zpřístupněno vysílání i v Maďarsku a na Ukrajině, nebo na začátku příštího roku v Austrálii a Ásii.

BRAND24

KidsCo vidí ve Viasatu především silného mediálního a tržního partnera, proto očekává ze společenství s touto firmou úspěch. Jak zatím vyplývá z většiny průzkumů, práve KidsCo si drží v oblasti zábavy pro rodinu a děti prvenství. Má také jedno z největších pokrytí, zhruba do roku a půl bude dostupná ve čtyřiceti zemích světa. Sledovanost také není zanedbatelná, odhaduje se zhruba na 23 miliónů zákazníků jenom v Evropě.

Zdroj: Parabola.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).