Hlavní navigace

Kanál Fishing & Hunting expandoval dále do Evropy. Uzavřel partnerství s M7 Group

17. 11. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Peter Macko
Původně „východoevropský“ projekt televizní stanice o rybaření a lovu se dostává na další část evropského trhu.

Jak jsme vás informovali v březnu, tématický kanál Fishing & Hunting prošel, v souvislosti s připravovaným vstupem do několika dalších zemí, „drobným rebrandingem“. Nyní se už idea naplňuje.

Nejnověji Fishing and Hunting vstoupil do zemí Beneluxu, kde se podařilo uzavřít strategické partnerství s mediální skupinou M7. Právě to, že se stanice dostala do nabídky známé skupiny, otevírá možnosti pro další spolupráci. Pro východoevropské televizní projekty je náročné dostat se do nabídek na trzích západní Evropy. Dalším krokem v expanzi budou německy mluvicí trhy, říká ředitelka společnosti Axocom Erika Luzsicza, která byla u rozjezdu kanálu a která ho také distribuuje. Díky expanzi do zemí Beneluxu naladí tento kanál již 15,5 milionu domácností napříč Evropou.

ČTĚTE TAKÉ: Kanál WAR – svět válek rozšiřuje pokrytí u slovenských operátorů

Erika Luzsicza: Lokalizovaných kanálů bude přibývat

Kanál Fishing and Hunting prošel částečným rebrandingem a chystá expanzi na nové trhy

UX DAy - tip 2

Za stanicí Fishing & Hunting stojí maďarský investor, který začal s vysíláním v roce 2008. Ještě téhož roku bylo možné tento specializovaný kanál naladit v Česku, Rumunsku a na Slovensku, posléze také v Polsku a v Bulharsku.

Televizní stanice se může pochlubit tím, že přibližně 75 % obsahu tvoří vlastní tvorba, na které se podílejí jednotlivé země, ve kterých se kanál vysílá, samozřejmostí je také jazyková lokalizace. V případě Belgie, Nizozemska a Lucemburska je vysílání v angličtině, která je v oblasti akceptovatelná a pro většinu tamních diváků srozumitelná.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).