Hlavní navigace

Kabelová televize UPC zařadila do nabídky Hustler HD, erotický kanál pro pány

8. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Operátor UPC v poslední době poměrně výrazně zasahoval do programové nabídky. Zařadil do ni například HD verzi Eurosportu 2 a také nové zahraniční rozhlasové stanice.

Hard erotický kanál Hustler HD se od začátku tohoto měsíce stal součástí digitální nabídky kabelové televize společnosti UPC Česká republika. Informaci serveru DigiZone.cz potvrdil tiskový mluvčí operátora Juraj Gerbery. Firma tak splnila zákazníkům slib, který jim dala na počátku dubna. Tehdy se zmínka o budoucím zařazení Hustleru HD objevila na webových stránkách operátora. Program se stal součástí balíčku Hustler, v němž jsou kromě stejnojmenné stanice šířeny také kanály Daring a Leo TV.

DT24

K TÉMATU: Erotický kanál Hustler HD bude dostupný v digitální kabelové síti od UPC

„Přebalíčkován“ byl také lifestylový program Fashion TV ve verzi pro Českou a Slovenskou republiku. Nově jsme do Klasiku zařadili kromě Pětky i Fashion TV. Tato stanice byla dosud šířena pouze v nabídce Komfort, uvedl Gerbery. Zařazení Fashion TV do nižší nabídky je další z mnoha změn, které operátor v poslední době v programové nabídce učinil. DigiZone.cz už vás informoval například o zařazení HD verze kanálu Eurosport 2 a také nových rozhlasových stanicích.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).