Hlavní navigace

Joj Group vyzývá k ukončení šíření stanic Plus a Wau v Česku

10. 3. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost zaslala operátorům „Výzvu na upustenie od šírenia prevzatého vysielania“ a pokračuje tak ve snaze o zákaz šíření svých dalších kanálů.

Společnost Joj Group loni ve spolupráci s českými operátory přistoupila k vypnutí stanice Joj a jako náhradu nabídla Joj Family, kterou mj. najdete i v pozemním DVB-T. Nyní televizní skupina požaduje po domácích operátorech totéž, a to u stanic Plus a Wau.

NAPSALI JSME: Česká Joj Family najíždí na zahraniční produkci

FreeSat zařazuje JOJ Family. Do všech programových balíčků

Joj Family už pronikla do třetiny tuzemských domácností

BRAND24

Naša spoločnosť neudelila a súčasne s ohľadom na ochranu nadobudnutých teritoriálnych práv k vysielanému obsahu ani nie je oprávnená udeliť akejkoľvek tretej osobe súhlas (licenciu) na prevzatie televíznej programovej služby Plus a jej šírenie na území Českej republiky, preto jej akékoľvek zaraďovanie do skladby programov prevzatého vysielania je nezákonné, píše Joj Group poskytovatelům signálu v oficiálním dopisu. Stejnou výzvu pak zasílá i těm, kteří šíří stanici Wau.

Joj Family, podle zprávy Joj Group, už půl roku po startu vysílání v Česku překročila procentní podíl na publiku. O případné náhradě za Plus a Wau se tisková zpráva nezmiňuje.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).