Hlavní navigace

Jiří Krampol tváří vědomostní show Nikdo není perfektní na TV Barrandov

12. 2. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE – Pořad Nikdo není perfektní se dočká i další významné změny. Z měsíčníku se stane týdeník. Svůj vysílací čas bude mít v pondělí po 21. hodině.

Zábavnou vědomostní show Nikdo není perfektní bude moderovat od 2. března na plnoformátové televizi Barrandov Jiří Krampol. Výměna Patrika HezuckéhoHeidi Janků není ve výsledku překvapením. Krampol moderoval dříve podobně laděný pořad na televizi Prima, a to Nikdo není dokonalý. Původně byl na obrazovkách již od poloviny devadesátých let, později ho komerční dvojka zrušila, a po letech na krátkou dobu opět obnovila. Nakonec se Prima s tímto pořadem rozloučila a Jiří Krampol dostal vlastní formát na TV Pohoda. I ten de facto stavěl na nevědomosti českého národa a jmenoval se Krampovoloviny.

BRAND24

Z ARCHIVU: Krampol se loučí antirekordem, Ligu mistrů na Primě Cool viděl půlmilion diváků

Pro mě je tento formát srdeční záležitostí. Znalosti českého národa jsem testoval léta a jak je vidět, lidi to baví pořád. Ta nabídka mě samozřejmě potěšila a těším se i na Lenku (Lenka Fialová, průvodkyně pořadem spolu s Jiřím Krampolem, pozn. red.), kterou si pamatuju ještě jako malou holku, uvedl při příležitosti angažování v novém pořadu moderátor Jiří Krampol. Nikdo není perfektní se dočká i další významné změny. Vzhledem k tomu, že TV Barrandov má na pořad kladné odezvy od diváků, místo měsíčníků z něj bude týdeník. Fialová, která příliš zkušeností s moderováním zatím nemá, zaujala především během Barrandovského Silvestra.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).